Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J60a95k73u77b 59M25a29c33h

21. 11. 2016 12:10

K tomu kojotovi přidám za tenhlečlánek velkou karmu.R^R^

0 0
možnosti

No ony se děly divné věci už během volební noci, např. na Floridě jsem se kvůli jistému fenoménu hodně nervoval:

V jistých volebních okrscích (county), které byly silně pro-demokratické, bylo udáváno procento prozatím sečtených hlasů velmi nízké, což neodpovídalo skutečnosti.

Např. floridská county Broward - v jisté fázi sčítání měla Clinton kolem 420 000 hlasů a Trump 120 000, sečteno údajně méně než polovina hlasů (13 nebo 25%, už si nejsem jist), takže to vypadalo, že Hillary zřejmě Floridu vyhraje, až se tam všechny hlasy sečtou, pokud poměr hlasů zůstane podobný.

Za nějakou dobu ale vidím - sečteno přes 95% hlasů, ale oběma kandidátům přibylo mnohem méně hlasů, než by proporcionálně odpovídalo původním procentům - nakonce Clinton 546 956, Trump 258 521.

Podobný trend jsem viděl i u dalších států - často tam bylo ponecháno nějaké modré území, s nadějí, že se tam ještě dostatek hlasů pro Hillary najde, ale poté už tam k žádným výraznějším změnám nedocházelo.

Další záhada - nyní je ještě pořád v mnoha státech udáváno procento sečtených hlasů méně než 100 - např. Michigan 96%, ale když si projdu všechny county, všude je 100%. Jak je to možné? Počet hlasů v Michiganu už ale stojí přesně stejný několik dní, ale vítěz voleb tam prohlášen ještě není.

V Kalifornii je také u všech county 100%, ale celkově sečteno údajně jen 70%. Tam ale hlasy ještě skutečně naskakují. Odkud jsou tyto hlasy, když je všude sečteno 100%?

Lidé by se v USA měli mít ještě napozoru, aby se náhodou neobjevily nějaké nové hlasy tam, kde to bylo těsné (Michigan, Wisconsin), ale vlastně už by ani to nemohlo výsledek otočit.

3 0
možnosti

M34i68l54a13n 69R50a32d29e30k

14. 11. 2016 16:43

Karma. Ale zadnemu presidentov ve Statech neni dano vse splnit, president navrhuje a senat rozhoduje. A nejen senat, coz dobra vec, diky tomu v Americe nikdy nebyl a nebude diktator.

Volil jsem Trumpa, a kdyz zvitezil, co vam mam povidat, it felt so goog. Svet sirohodil role, ze Zapadu se stava skoro Vychod, a levice jde s elitami a tzv. Pravice s pracujicim lidem. A Demokrate uz jsou tak zhyckani a rozmazleni, ze jim bude trvat nez jim docvakne proc se to stalo

2 0
možnosti

Rozdeluj a panuj to je moto Globalnich Elit.

Lide se budou hadat a nenavidet ( Cernosi,Hispanci proti Bilym) a elity si pujdou po svym.

0 0
možnosti

Musim,priznat ze vitezstvi,Trumpa jsem neocekaval.Ale je,to dobrej trik.

Udelat,iluzi,ze lide,maji,nejaky,vliv na vladu.

Pritom,ti,kteri,kontroluji FED se rechtaji.:-)

0 0
možnosti
Foto

Asi to vsichni prebiraji z jednoho zdroje... Associated Press pry... Officialni vysledky se fakt tezko hledaji, objevuji se i hoaxy a neverohodna cisla...

0 0
možnosti

Díky za hlasy Doníkovi :-), Američané svou volbou dali naději celému světu.

11 0
možnosti
Foto

Trocha selskeho rozumu uskodit nemuze... A prvni tyden po volbach vypada dobre co se rozhodovani tyce. Jista davka nadeje zije...: ))

1 0
možnosti
Foto

Souhlas a karma! R^

To nerespektování výsledku voleb a dělání bince všeho druhu je Havlova "nepolitická politika" (vynalezeno v Praze a rozšířeno až do USA - Kalifornie) - samozřejmě maskovaná jako "slušnost, pravda a láska, korektnost a jánevímcoještěúžasněkladného".

Ve skutečnosti to není nic jiného, než neomarxistický totalitní hnus! Rv

12 0
možnosti

Tak i za tohle může Havel?

Panu trampovi gratulace.

2 0
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2549x
Technik, matematik, chemik. Cestovatel, sportovní fanda. Čech, Američan.

Prvních 25 let života jsem prožil v České republice (Československu), v Karviné a v Praze. Dalších skoro 30 let v USA.

Psaní je mým koníčkem. Profesí je automatizace výroby, inovace a optimalizace technologických procesů. Jsem technik, a proto mě spíše zajímají data, fakta a nefiltrované diskuse, které si pak přeberu a závěry udělám sám. Mám respekt k různorodým názorům, chráním si osobní svobodu, snažím se lidem naslouchat a své myšlenky vyjadřovat v klidu, s dobrým úmyslem přispět do zajímavých diskusí.

Své politické komentáře, zamyšlení a informace sdílím, když mi na netu chybí. Mám radost, když mě někdo předběhne. Ušetří to práci a potěší, že existuje alespoň jedna spřízněná duše. Do rubriky "Historky a fotoblogy" vložím tu a tam příběh z cest, zajímavost z Ohia nebo z prostředí svých přátel. V rubrice “Přátelé se mě ptají“ najdete články ze života v USA.