Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZS

Přesně popsáno, díky a karma!

1 0
možnosti
Foto

Základní námitku proti Vaší tézi je existence článku Zakária, publikovaná v Respektu dva měsíce před volbami, v níž základě průzkumu veřejného mínění přesně předpověděl jejich výsledky i v jednotlivých státech po započtení korespondenčních hlasů. A také předpověděl, že vše bude nakonec rozhodovat soudce Roberts, tedy předseda Nejvyššího soudu.

0 0
možnosti
Foto

Už se stalo. Stát Texas podal žalobu k Nejvyššímu soudu.

0 0
možnosti
PB

....... tancují podle teho jak jim vlastník média píská,- nikoliv nezávisle, nýbrž silně závisle na zaměstnavateli,- taky musijou zarobit na chléb vezdejší - zacálovat složenky, půjčky, pojistky, bydlení ........ "hlídacím psům demokracie" už dávno vypadaly všecky tesáky,- navíc hluchota a slepota sou jevy doprovodné, štěkot sa změnil v zoufalý knučení,- takže zbejvá vysomrovat trochaj žrádla, zalézt do boudy a v tichosti chcípnout!R^

4 0
možnosti
JL

Ukazka, ze i "velka huba" z tricatych let v Nemecku, byl bridil. To je ta jedna stranka, pane Stryczku. Druha se dnes ukazuje jako mocna sila podvodu. Pridame-li jeste lenivost volicu nalezti pravdu, na vysledek je zadelano. To dokazi ukazat v tomto prispevku.

https://video.parler.com/eG/xu/eGxuHsCsPirD.mp4

0 0
možnosti
Foto

J91o58s28e83f 96B41á78r44t97a

8. 12. 2020 11:36

A nad tou mimořádně obrovskou účastí v amerických volbách se taky nikdo nezamyslel.

2 0
možnosti
Foto

Ta kampaň byla úžasně agresívní, takže vysokou účast by jeden i čekal. V okolí mám 50-leté prvovoliče na obou stranách. Struktura navýšení v jistých okrscích, kde žijí cílové skupiny lídí, jejichž hlasy byly potřeba, a jejich ochylka od celostátních čísel už jsou na debatu... zrovna tohle bych čekal, že se bude propírat zprava zleva, ale v hlavních zprávách nic. Řeší to jen okrajová média, která nejsou nestranná, řečeno slušně.:-)

4 0
možnosti
ZD

Souhlas i s tím co píše Lumír. Sleduji domácí situaci s rozčarováním. Ne nad tím co se ve skutečnosti děje, ale jak je to presentováno. Stojíme před prahem zvratu k totálnímu popírání pravdy a skutečností a vytváření požadovaného dojmu o skutečnosti.

Jediným hnacím motorem jsou kliky na články s bombastickými tituly. Čím větší exot - tím větší naděje. A do toho si vlivové skupiny pronajaly celé mediální domy. Vzájemná konkurence se stala natolik sofistikovanou, že se pro úspěch dopouštějí tak velkých faulů, které jsou pak tím nepřehlédnutelné. Pro starší, kteří pamatují co dokázal stranický tisk je to směšný pohled. Pro mladou generaci je to denně konzumovaná strava. Z toho mám obavu.

Hezký den.

8 0
možnosti
LV

Nemusíme chodit daleko. Stačí se podívat, co se děje u nás kolem kovidu. Sedmá velmoc je poslušným služebníčkem té jedině správné verze, a běda, pokud se objeví někdo, kdo zapochybuje!

Ačkoliv - donedávna byli rouhači pranýřováni, takže aspoň vědělo, že nějací jsou, a občas prosáklo i něco z jejich rouhačským myšlenek. Dnes už se o nich prostě mlčí, takže názorová jednota je příkladná a nerozborná...

7 1
možnosti

Pokud byste sledoval ty kacířské řeči na ČT, tak byste mluvil jinak! Vynikající zprávy, vynikající komentáře! Ale jsou i časopisy s nestrannou politickou pravdou! :-)

0 1
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2549x
Technik, matematik, chemik. Cestovatel, sportovní fanda. Čech, Američan.

Prvních 25 let života jsem prožil v České republice (Československu), v Karviné a v Praze. Dalších skoro 30 let v USA.

Psaní je mým koníčkem. Profesí je automatizace výroby, inovace a optimalizace technologických procesů. Jsem technik, a proto mě spíše zajímají data, fakta a nefiltrované diskuse, které si pak přeberu a závěry udělám sám. Mám respekt k různorodým názorům, chráním si osobní svobodu, snažím se lidem naslouchat a své myšlenky vyjadřovat v klidu, s dobrým úmyslem přispět do zajímavých diskusí.

Své politické komentáře, zamyšlení a informace sdílím, když mi na netu chybí. Mám radost, když mě někdo předběhne. Ušetří to práci a potěší, že existuje alespoň jedna spřízněná duše. Do rubriky "Historky a fotoblogy" vložím tu a tam příběh z cest, zajímavost z Ohia nebo z prostředí svých přátel. V rubrice “Přátelé se mě ptají“ najdete články ze života v USA.