Když levici oficiálně rupne v bedně

V Americe protestují za práva občanů Somálska, Libye, Súdánu, Iráku, Íránu, Jemenu a Sýrie žít v USA, v Kanadě přijímají uprchlíky z bezpečných zemí, v Evropě ze všech zemí. V Česku se demokratická levice hodlá spojit s komunisty.

Zkuste proti tomu něco říct nebo napsat. Mírumilovnost a láska jdou stranou a rovnou se přistupuje ke zbraním nejtěžšího kalibru.

Profesionální nadhazovač baseballového týmu Cleveland Indians Trevor Bauer si dovolil moc. V době vypjaté debaty na imigrační téma napsal na Twitter: „Opravdu mě otravuje, když @Apple a @Twitter zaplavují můj telefon liberálně nakloněnými anti-trumpovskými články. Spravedlivé a vyvážené zpravodajství? Ne.“ „Myslím, že Trump si vede fantasticky.“ 

Samozřejmě odpovědi nenechaly na sebe dlouho čekat: „Myslím, že by sis měl pohovořit se svými spoluhráči o (Trumpových) dekretech nebo s někým, koho se týkaly nebo s lidmi žijícími teď ve strachu. ‘Fantastické.‘ “

Bauer: „Téměř všichni mí spoluhráči podporují Trumpa, takže....“ (Pozn. za baseballové týmy hrají hráči různých národností, hodně z nich ze zemí Karibiku, uprchlíci z Kuby, běloši, černoši.)

Na to reaguje manželka hráče jiného týmu Oakland Athletics. Odpověděla, že „ne všichni sdílejí Bauerovy politické názory“ a přidala příběh 93-leté babičky svého manžela, která před padesáti lety uprchla z Kuby.

Zde končí zpravodajství odnože NBC s tím, že "takto to dopadá, když se sportovci míchají do politiky." (Dopadli by lépe, kdyby podpořili levicový mainstream, spekuluji já). Reportáž končí citací nesouhlasu manželky hráče jiného týmu, jehož babička uprchla před půl stoletím ze země, která není dotčena Trumpovými dekrety. Z Indians se neozval nikdo...

Na Twitteru ale debata pokračuje. Jiný diskutující obviňuje Bauera za logo týmu, za který hraje: „Rasisitické logo, rasističtí hráči podporující tebe (a Trumpa)? Tím končím.“

Další příspěvek s přáním Bauerovi: „Prosím, dostaň rakovinu.“

Bauer končí diskusi: „Aha, takže protože s tebou nesouhlasím, tak mám umřít. Vynikající příklad problému této země. Perfektní příklad ‘lásky a tolerance’ demonstrovaný mnoha levičáky. Já řeknu svůj názor, on mi přeje rakovinu. Solidní.”

Jedny volby a jako když člověk střelí do hejna vos. Od hlav států, přes mediální domy zkreslující fakta, po armádu netových trolů a protesty všeho druhu za všechno možné a proti všemu. 

Trevorovi přeji pevné zdravíčko a ať mu to hází až do finále Světové série. Tak, jako loni. Fandím.

Autor: Karel Stryczek | úterý 21.2.2017 10:57 | karma článku: 40,59 | přečteno: 2112x