Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Neni to zdaleka jenom CNN, ktery dsti siru na Trumpa. Zdarne mu sekunduji New York Times a TV stanice ABC, CBS, NBC, MSNBC. (s cetnou vyjimkou FOX News) a prakticky vsechny lokalni tiskoviny. V redakcich totiz sedi sedivi levicovi revolucionari z 60 let a jejich nadejni potomci z prestiznich americkych universit. Tato zurnalisticka stoka pochopitelne Trumpa nenavidi stejnou merou jako milovala sveho ideologickeho souputnika Obamu.

3 0
možnosti
Foto

Žurnalistická stoka...:-):-):-)

A není to jen o tom, jak reportují, ale i jaká témata si vybírají a jakou iluzi ve společnosti vytvářejí. Ale většina lidí jim to nebaští, zvykli si na ty lži a umí si vytvořit svůj názor.

1 0
možnosti
AR

Tamní levice s liberály stále nemohou pochopit, že volby vyhrál konzervativec Trump, před volbami politická nula. Téměř všemi médií podporovaná pro multikulturní Clintonová vypadla a to vede k touhám pomsty levičáků a liberálů. Výsledek voleb nechce se jim respektovat. Bohužel.

5 0
možnosti
Foto

Pěkně shrnuto v jednom odstavci.

1 0
možnosti
Foto

Po shlédnutí amerických zpráv jsem měl pocit, že Trump postřílel celou Clintonovic i Obamovic rodinu.

1 0
možnosti
PB

..... co mi to enem připomíná ?!?,- ......"atentátník neprošel azylovým řízení, byl vyhoštěn, byl frustrován, v mládí deprivován, ve škole trpěl depresemi,- společnost ho nepřijala i když slušně zdravil všechny sousedy",- ....... pod takovou tíhou by sa zradikalizoval každej, žejo!,- takže vinu na tem vlastně nese stát, společenský zřízení a systém ve kerým se to netáhlo naráz vocitlo a kerýmu se nemínil podvolit, nemínil jej respektovat a tak jej začal nenávidět doslova až za hrob !

3 0
možnosti
Foto

"vyzbrojeni jen malými pistolemi proti poloautomatické zbrani"

Ty jejich "pistolky" jsou "poloautomatické zbraně". Útočník byl pravděpodobně vyzbrojen samonabíjecí dlouhou zbraní (puškou) a policisté samonabíjecími pistolemi.

0 0
možnosti
Foto

Ano, je to tak. Ta formulace byla zavádějící, už jsem to opravil.

0 0
možnosti
BL

Až vynikající článek!R^

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS