Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jenom k tomu převzetí moci jiným prezidentem. To neznamená nic jiného, než že víceprezident přebírá úřad za prezidenta pro zbytek funkčního období.

0 0
možnosti
Foto

Shodou okolností ototo napsala včera má známá na její sociální síť:

"Here's something you all may not know. Our veterans are losing their benefits. ... In the past year, between the cuts to my disability and now my social security, I am living on $750 a month less than I was a year ago. Look at your budgets......can you take a pay cut like that? And the real tragedy.....there are veterans much worse off. ..."

Takže všechno asi ideální zrovna nebude.

0 0
možnosti
Foto

Problém veteránů je velký. Všichni říkají, že ho řeší, ale stále je to obrovské neštěstí těchto lidí...nezapojili se po službě plně do života, mnozí strádají. Snad nastane posun.

Nevím ale, zda lze "jen tak" seříznout penzi (social security), v tom musí být něco dalšího, o čem se známá nezmínila...

3 0
možnosti

M18a40r52t30i43n 81L65a78c10o

14. 8. 2018 19:29

Ja si počkám na zrkadlo, ktoré nastaví Bilina.;-)

4 0
možnosti
Foto

Přes všechny ty optimistické zprávy o kterých píšete, jsem přesvědčený, bohužel, že ten socialismus a státní korporativismus USA nakonec umoří. Tedy pokud se nezvrátí současný směr. Američané by měli víc naslouchat politikům jako je Ron Paul atd.

1 0
možnosti

J11i92r74i 82T46i75c60h11y

14. 8. 2018 17:53

Vytvareci spatne nalady jsou zdroje jako CNN, Washington Post, Hollywoodsti levicaci, cernosi, kteri si po staleti od zruseni otroctvi stale stezuji na rasismus, misto aby si proverili sve schopnosti (uspechy Cinanu, Vietnamcu a jinych v minulosti odstrcenych mensin), odpurci vyrobnich zdroju (pochybni envioronmentaliste) nemakacenkove a ruzni uchylkari.

6 0
možnosti
Foto

Při čtení o Nancy Pelosi jsem si vzpomněl na vyjádření jedné vysoké úřednice ministerstva financí - v době, kdy Kalousek zavedl společné zdanění manželů. Ta dáma se tehdy v televizi velice divila, že lidi podávají společné zdanění, i když jim to vynese třeba jen 1000 korun.

2 0
možnosti
Foto

Ale tak to na světě přece chodí. To není o číslech ale sympatiích. Američtí demokraté nebudou přece obdivovat prezidenta Trumpa kterého nemohou vystát stejně jako současná česká parlamentní opozice nebude obdivovat Miloše Zemana nebo Andreje Babiše. Všichni výše jmenovaní se mohou stavět třeba na hlavu, ekonomika a nejen ta může růst ke světlým zítřkům a opozice bude tvrdit, že je to vše NAVZDORY současné nemožné vládě či prezidentovi...

4 0
možnosti

R44a72d41e34k 17J47a76r47o96š

14. 8. 2018 15:12

Už z toho začíná být zase stará dobrá Amerika. Trumpe, do toho!!!

Karma R^

4 0
možnosti

Zasloužená karma za perfektní článek. Amerika se nehroutí, i když by si to někteří přáli. :-)

8 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS