Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IL

Vystihl jste to.R^R^R^ Take vidim mnoho ridicaku z Kalifornie a New Yorku a nejsmutnejsi je, ze opravdu oni prchaji pred vladou demokratu a neustale se hrde hlasi ke strane, ktera z nich stahuje kuzi z tela a fungujici stat republikanu chteji predelat k obrazu> Kalifornie. !!???

12 0
možnosti
JL

Ukazka je Arizona, pani Lance. Ti s Washingtonu state, Oregonu a Californie nas zaplavili a vysledek se dostavil v roce 2020. Priste to bude vedeni tohoto statu a na socialismus bude zadelano. Stejne jako v tech jmenovanych statech.

5 0
možnosti
PB

....... "su na Východě, jdu na východ, porád jdu na východ a naráz su na Západě!" tak tenhle klasickej fór už neplatí(?!),- taky čumím, jak liberálně progresivistickej fanatismus dokáže rozložit systém,- šak na druhou stranu si to neomarxistický sociální inženýrství "vzorová demokracie" vymodlila sama a více jak dvě dekády je úspěšně praktikuje a rozvíjí do obludných podob!,-...... a kdyby enem to!,- jako vývozní artikl - politický trhák, to dokázali naroubovat aj Evropě a tohle vůůůbec dobře nedopadne. R^

3 0
možnosti
OD

To víte, každého a všude jednou doběhne jeho vlastní minulost.

A zejména ty, kteří před ní celoživotně prchají.

Vy, Bartoň, Omelka, Lance, Seifertová jste všichni otravně ubrečení, jednostranní, nudíte.....

Zbytek světa se dobře baví na váš účet, po letech odporné arogance celkem oprávněně.

1 17
možnosti
Foto

já se k tomu vyjádřím ne plus, i když bych možná mohla, ale jednou poznámkou. Buď se rozhoduji hledat kdekoli na světě pozitiva a hlavně objektivitu pohledu, zkrátka povaha, nebo ve všem věci hrotím a nevidím si na špičku nosu. Mohla bych to zkrátit do jedné věty - a to si s tím chlapem v mnoha věcech i nerozumím. Proč asi sem nedáte Martina Brauna? A pana Jana Marka plus jednu dívku - paní Danielu, která loni vyhrála bloggera nováčka. Jednoduše proto, že jsou to lidi objektivního vidění, které míjí poněkud fanatické a jednostranné zjednodušující vidění.

0 2
možnosti
VK

problémem jsou spojené nádoby - pokud to hodně zjednoduším, demokrati se vystěhují z města "za lepším" a udělají z venkova (dle vaší definice do dvou generací) neobyvatelné místo. republikáni, zvyklí pracovat, se chopí příležitosti a postaví opuštěná města zpátky na nohy, což zapříčiní příliv vyžírků (=demokratů). a takhle to pojede dokolečka :-)

0 0
možnosti
PB
Foto

Je kam utíkat - za chvíli se všichni svobodomyslní Američané přestěhují do svobodného, liberálního Ruska ;-D

2 6
možnosti
PB

Z feudálního Ruska lidi vždycky jen prchali, pokud mohli, až se jim za patami prášilo.

2 0
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2549x
Technik, matematik, chemik. Cestovatel, sportovní fanda. Čech, Američan.

Prvních 25 let života jsem prožil v České republice (Československu), v Karviné a v Praze. Dalších skoro 30 let v USA.

Psaní je mým koníčkem. Profesí je automatizace výroby, inovace a optimalizace technologických procesů. Jsem technik, a proto mě spíše zajímají data, fakta a nefiltrované diskuse, které si pak přeberu a závěry udělám sám. Mám respekt k různorodým názorům, chráním si osobní svobodu, snažím se lidem naslouchat a své myšlenky vyjadřovat v klidu, s dobrým úmyslem přispět do zajímavých diskusí.

Své politické komentáře, zamyšlení a informace sdílím, když mi na netu chybí. Mám radost, když mě někdo předběhne. Ušetří to práci a potěší, že existuje alespoň jedna spřízněná duše. Do rubriky "Historky a fotoblogy" vložím tu a tam příběh z cest, zajímavost z Ohia nebo z prostředí svých přátel. V rubrice “Přátelé se mě ptají“ najdete články ze života v USA.