Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Komické, kolik se tady najednou vyrojilo blogů, ve kterých stranám demokratického bloku dávají "dobře míněné rady" lidé, kteří je nevolili. Dobrým zvykem ještě bývá zmínit se o tom, že jste nevolil Babiše - to přidává textu na věrohodnosti a nestrannosti.

Mimochodem, při čtení věty "...nemají rádi vítězné hnutí a jeho současné vůdce" mě docela zamrazilo. :-/

2 6
možnosti

Chlapče, já jsem volil Lidovce, ale dnes mne to mrzí!

:-)

0 0
možnosti
KM

Na mě tedy Demokratický blok působí velmi pozitivně, vesele a perspektivně.

A to díky právě takovým stvořením, jako je paní poslankyně Němcova, donedávna bývalý předseda TOP, ale i nový jeho následník, "vlažný a miloučký" Pospíšílek, či třeba i po volbách neustále uplakaný Fialový porofesůrek, a nelze ani opomenuot Bílobradku, jež současnými říďoučkými zrzavými fousky, aktuálně soutěží se spolustraníkem Jurečkou o titul široko, daleko nejřidšího fousáče, se jistě tento "blok" brzy dostane někam do míst které mi jen elementární slušnost brání blíže popsat, ale nějak nějak se nechá specifikovat jako dolno-zadní tělní vyměšovací otvor, kam jednoznačně tento spolek míří a kam skutečně tak akorát patří.

2 2
možnosti
PV

Perfektně napsáno, vidím to naprosto stejně. Volil jsem ODS a jsem zklamán že se jim program smrsknul jen na antibabiš.

Jako chápu že s ním jít nechtějí a taky že se ho tak trochu bojí, ale povolební realita je taková že bez ANO nikdo vládu neupeče. Takže buď bude vládnout sám s podporou komunistů a SPD a nebo budou nové volby. A nebo a to bych byl nejradši si ODS spolu se zbytkem bloku (což je s topkou utopie takže bez ní), nebo s piráty a nebo prostě samo konečně začne diktovat podmínky. Každopádně karma.R^

8 0
možnosti
Foto

J41i68ř18í 39L51i46b23e44r

27. 12. 2017 22:35

Program ODS se nesmrsknul na "antibabiš". Ale nepůjdou do koalice se stranou, která má předsedu vlády důvodně podezřelého se spoluprací s STB a navíc vyšetřovaného (byť zatím sněmovnou nevydaného) z dotačního podvodu. Kdyby byl Andrej Babiš státník, tak nikdy nepřijme funkci předsedy vlády (která navíc nikdy nezíská důvěru), pokud by nebyl pozitivně očištěn od veškerých obvinění. Což "nehraje do not" současné viróze na Hradě... Rv

0 0
možnosti
Foto

R^vystihl jste to přesněR^

10 0
možnosti
JF

Naivní pohled levicového Karla Stryczka ....

0 11
možnosti
Foto

Mohl by pan Jarda Farský nabídnout svůj pohled? Mohl by rozvinout, proč vnímá tento pohled jako naivní, případně též z jakých důvodů považuje Karla Stryczka za levicového?:-)

11 0
možnosti
DH

Skvělé, vidím to podobně.R^

4 1
možnosti
Foto

Je to smutný pohled vidět, jak pravice prohospodařila ten fantastický potenciál, který po 40 letech socialismu měla.

23 0
možnosti
Foto

Tak tak. A kdo to vidí a pojmenuje, ten nutně musí býti "kobliha"...;-)

13 1
možnosti
Foto

Pane kobliho - Váš náhled je hodně jednostranný a primitivní !

1 19
možnosti
DH

Hloupá a trapná urážka.

13 1
možnosti
DV

D89a19v92i71d 52V68l53k

28. 11. 2017 8:46

Karma Karle .Nedostává se nám tady mladých nadějných politiků co jen nepoliktiaří,ale mají tah na branku a nějaké idejeR^

16 0
možnosti
Foto

Díky moc Davide. Rozumíme si, jako obvykle.:-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2549x
Technik, matematik, chemik. Cestovatel, sportovní fanda. Čech, Američan.

Prvních 25 let života jsem prožil v České republice (Československu), v Karviné a v Praze. Dalších skoro 30 let v USA.

Psaní je mým koníčkem. Profesí je automatizace výroby, inovace a optimalizace technologických procesů. Jsem technik, a proto mě spíše zajímají data, fakta a nefiltrované diskuse, které si pak přeberu a závěry udělám sám. Mám respekt k různorodým názorům, chráním si osobní svobodu, snažím se lidem naslouchat a své myšlenky vyjadřovat v klidu, s dobrým úmyslem přispět do zajímavých diskusí.

Své politické komentáře, zamyšlení a informace sdílím, když mi na netu chybí. Mám radost, když mě někdo předběhne. Ušetří to práci a potěší, že existuje alespoň jedna spřízněná duše. Do rubriky "Historky a fotoblogy" vložím tu a tam příběh z cest, zajímavost z Ohia nebo z prostředí svých přátel. V rubrice “Přátelé se mě ptají“ najdete články ze života v USA.